Overwinteren in Spanje

Wist u dat Tiboli Reizen de Spanje-specialist bij uitstek is? Er zijn nauwe contacten met plaatselijke agenten en u kunt bij Tiboli Reizen een Spanje-reis boeken die u bij geen enkel ander reisbureau vindt. Als winterbestemming is Spanje bekend bij overwinteraars en zonzoekers. Maar ook voor een wintersportvakantie kunt u in Spanje terecht. In de Pyreneeën en de Sierra Nevada liggen schitterende skigebeiden. Als u naar Granada gaat, kunt ‘s ochtends skien en ‘s middags aan het strand liggen!

Winterperiode

Tijdens de winterperiode trekken vooral veel gepensioneerde en fitte 50 plussers naar de zuidoost kust van Spanje. De Costa Blanca is vanwege zijn ligging één van de belangrijkste toeristische bestemmingen, dankzij het landschap en de infrastructuur, de prachtige steden, een vriendelijke bevolking en het hele jaar lang drukke toeristische activiteiten met vele faciliteiten voor de bezoekers.

Het klimaat is uitgesproken mediterraan, vooral aan de kust, met een gemiddelde temperatuur van 17,6 graden. Deze streek is voor de overwinteraar een zeer geliefde verblijfplaats met vele zonnige dagen, een relatieve lage luchtvochtigheid, schone en zuivere lucht, goedkope prijzen in een gezonde leefomgeving. Kortom een streek die het hele jaar door een prachtige vakantiebestemming is.

Is overwinteren duur?

Overwinteren kan goedkoper zijn dan thuisblijven. Of uw overwintering goedkoper of duurder wordt dan thuisblijven, heeft u in belangrijke mate zelf in de hand.
Waar gaat u heen, met welk vervoermiddel, waar verblijft u op de plaats van bestemming, maar ook hoe regelt u uw zaken thuis?

Overwinteren kan daarom ook met een bescheiden budget!